Om os

Halco Robots er en afdeling af Halco Packaging ApS, som er et rent dansk ejet firma.
Vi er førende inden for PakkemaskinerFoliePoserReservedele og Tilbehør, med mere end 30 års erfaring, og nu også Halco Safety Knives og Palleteringsrobotter. Vi leverer kun kvalitets produkter, da det er vores fineste opgave at finde det bedste på markedet til vore kunder. Vi servicerer og laver de obligatoriske godkendelser af dit bestående anlæg.

Halco Packaging ApS siden 1988

Vores mange år i branchen har givet os stor indsigt og erfaring med PakkemaskinerFolier, Tilbehør, Opstilling, Service og ReparationMed egne Teknikere, har vi et godt Team der løbende bliver uddannet hos vore leverandører, så de altid er klædt på til opgaverne.

Vi har kontakter over det meste af verden. Halco Packaging ApS er et rent dansk ejet firma. Har du spørgsmål til vore produkter, eller søger du et produkt vi ikke lige har på hjemmesiden. Ring eller mail til vore sælgere, de sidder der for at hjælpe dig til det korrekte køb, der dækker dit behov. Her er det altid kunden der er i centrum, det er kundens behov vi skal forsøge at dække bedst mulig. Samtidig er det vores fineste opgave at give kunden en god oplevelse. Vi har nogle fantastiske leverandører, der gerne står på hoved for at hjælpe os med at gøre dig til en glad kunde.

Scroll to Top